Annons

Annons

Annons

Annons

Vaggeryd Centrum

Vaggeryds planering i full gång – så blir julmarknaden i stan

Lena Olsson från Lions ser fram emot en Vaggeryds julmarknad från förr – som 2018 – utan pandemirestriktioner. Och efter ett möte med Handel & Service ser det hoppfullt ut. I programpunkterna finns både Lucia, mysbelysning, sång, ridning och mycket annat.

I god tid innan affärerna öppnade på måndagen samlades representanter för Vaggeryds Handel & Service för att tillsammans med Lions planera julmarknaden den 5 december.

Bild: Gunnar Höglund

Annons

Vad ska julmarknaden innehålla och vem ska göra vad? Många av frågorna inför den 5 december klarades ut under ett möte på konditori Ritz i Vaggeryd. För en del var det säkert ett uppfriskande möte eftersom någon julmarknad i Vaggeryd inte har hållits sedan 2018. Inför 2019 års marknad var det inte pandemin som satte käppar i hjulen, utan att Lions aviserade att man inte längre klarade två julmarknader – en i Vaggeryd och en i Skillingaryd – varje år. Då, i september 2019, bestämdes att alternera mellan orterna och att den första skulle hållas i Skillingaryd. Sedan, 2020, skulle det ha varit Vaggeryds tur…

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan