Annons

Annons

Annons

krönikaJönköpings län

Hanna Källqvist
Välkommen till vår nya sajt!

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

VN får ett nytt utseende 12 oktober.

Annons

När du öppnar sajten eller nyhetsappen idag kommer du märka att det ser lite annorlunda ut.

Förhoppningen är att den nya designen ska kännas lite luftigare och fräschare, och mer lättöverskådlig. Vi tror och hoppas också att det ska bli lättare att hitta artiklarna som intresserar just dig, när vi till exempel samlar ihop material på ett visst tema i olika block – till exempel sport.

Annons

I vårt "VN rekommenderar"-block kommer vi att lyfta de där artiklarna som vi själva tycker är särskilt läsvärda, men som en del kanske har missat i det snabba nyhetsflödet. Vi vill att du snabbt ska kunna bli uppdaterad kring de senaste nyheterna, men också enkelt kunna hitta den där lite längre läsningen – artikeln om grannen och hans företag, Hemma hos-reportaget eller den senaste djupdykningen kring vaccinationerna i vårt område.

Annons

Det tar alltid en liten stund att vänja sig med något nytt, så även för oss på redaktionen som ska jobba med det här. Vid den här typen av lanseringar förbereder man sig såklart till tänderna, men oväntat hicka kan uppstå ändå. Om du som läsare upptäcker något som är fel eller känns konstigt – hör av dig till oss med dina synpunkter på red@vn.se

Och för dig som läser den här texten på vn.se – glöm inte att uppdatera din nyhetsapp för att få den senaste versionen och fortsätta få pushnotiser på de viktigaste lokala nyheterna!

Hanna Källqvist, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan