Annons

Annons

Annons

Jönköpings län

Uppdatera din app – så gör du för att inte missa några av dina lokala nyheter

Nu får din nyhetsapp och din sajt ett helt nytt utseende och dessutom fler och tydligare funktioner. Allt du behöver göra är att uppdatera din app och ställa in dina önskemål för att få alla dina lokala nyheter i din telefon.

Uppdatera Värnamo Nyheters nyhetsapp och ställ in dina önskemål om vilka pushnotiser du vill få. Foto: Terese Karlsson

Annons

Du som redan är inloggad kommer att fortsätta vara det, och ditt användarnamn och lösenord kommer att vara desamma som tidigare. Det enda du behöver göra är att uppdatera appen i Appstore eller Google Play för att få tillgång till den nya appen. Du behöver alltså inte ta bort den gamla appen.

Appstore: Uppdaterar gör du genom att inne i Appstore klicka på ikonen när du har sökt på Värnamo Nyheters nyhetsapp, då får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Observera att du ska alltså inte klicka på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan är det bara att sätta igång, och ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Annons

Annons

Bilden visar Värnamo Nyheters nyhetsapp i Appstore, klicka på loggan – inte på ”öppna” – för att komma till knappen ”uppdatera”. I Google Play kan du uppdatera direkt.

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

När du går in i den uppdaterade appen första gången får du välja vilka områden du vill ha pushnotiser från. Du kan också göra dessa inställningar genom att klicka på ”mer” och sedan ”notisinställningar” i appen.

I den nya appen kommer du att lättare kunna hitta det som du är intresserad av och vår nya design är lite ljusare, lite tydligare och mer överskådlig för att göra det enklare för dig att navigera bland innehållet.

Något många läsare har efterfrågat är en sökfunktion i appen, det finns dock inte än, men ett tips när du ska söka på sajten är att skriva ”site:vn.se” följt av det du söker, exempelvis ”klimat” för att få fram alla artiklar på jp.se som innehåller ordet klimat.

Du som läser e-tidningen i appen behöver inte göra något, det är en egen app som kommer att vara oförändrad tills vidare.

Bilden visar Värnamo Nyheters app i Appstore, klicka på loggan – inte på ”öppna” – för att komma till knappen ”uppdatera”. I Google Play kan du uppdatera direkt. Foto: Terese Karlsson

Bild: Terese Karlsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan