Annons

Annons

Annons

Gnosjö

Carl-Einar Häckner skapade nytt material i Gnosjö – på lördag sänder han live från Hammargården

På lördag kommer magikern och underhållaren Carl-Einar Häckner till Gnosjö för att framföra en föreställning via livestream från Hammargården. Men redan för någon vecka sedan var han i Gnosjö för att spela in sketcher och prata med Gnosjöbor.

– Vi åkte dit med en liten skåpbil, tog med lite hemlig rekvisita och ett litet skägg och sedan improviserade vi, berättar han.

På lördag gör Carl-Einar Häckner en föreställning live från Hammargården och redan för drygt en vecka sedan var han på plats för att spela in sketcher, bland annat som karaktären ”journalisten Martin Bengtsson”. Foto: Måns Abrahamsson/Carl Thorborg

Annons

Genom ett initiativ från Gnosjö Scenkonst och bidrag från bland annat Statens kulturråd kommer publik runt om i landet, via 77 riksteaterföreningar och en bygdegårdsförening, kunna ta del av föreställningar som livesänds via Facebook. På lördag är det dags för komikern, illusionisten och underhållaren Carl-Einar Häckner att inta teaterscenen på Hammargården, för en specialdesignad show på en timme.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan