Annons

Annons

Annons

Mordet på Kjäll

Tidigare häktad inte längre misstänkt för mordet på Kjäll

Den man i 25-årsåldern från Värnamo kommun som under hösten greps och häktades misstänkt för inblandningen i mordet på Kjäll Gustafsson, är inte längre misstänkt meddelar åklagaren i ett pressmeddelande.

Bild: Robert Eriksson

Annons

I höstas greps och häktades en man i 25-årsåldern, misstänkt för att ha varit involverad i mordet på Kjäll Gustafsson i december 2019. I början av november, efter drygt en månad i häktet, släpptes mannen men enligt åklagaren Adam Rullman så var han ändå fortfarande misstänkt.

Det som skulle avgöra åt ena eller andra hållet var vissa analyser som hade gjorts. Enligt Adam Rullman skulle svaren antingen stärka misstankarna mot mannen eller försvagas. Nu har svaren kommit och uppenbarligen var inte resultatet det polisen och Adam Rullman hade hoppats på.

Annons

Annons

I ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten förklarar han att det inte går att bevisa att mannen varit delaktig i mordet och att han därför avförs helt och hållet ur utredningen.

I nuläget finns inga andra misstänkta. Dagens beslut innebär också att Adam Rullman lämnar över ansvaret för förundersökningen till polisen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan