Annons

Annons

Annons

krönikaVärnamo

Thomas Lundh
Konsten att koka ett grishuvud

Julen är på gång ordentligt i år. Det kommer att bli rullsylta, mängder av julbordsmat, ostkaka, julgodis, lussebullar och en julkakor. Allt egentillverkat.

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Pressylta? Grisfötter? Thomas Lundh funderar över vilka traditionella rätter som platsar på familjens julbord 2020.

Annons

Jag försöker återskapa min mammas grandiosa julstök. Det är helt omöjligt att komma upp i samma nivå, förstås, men en liten bit på väg ska jag kanske kunna komma.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Därefter 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på vn.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan