Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

IFK Värnamo vädjar om hjälp och har startat biljettkampanj: ”Har det tufft”

Kevin Simola och IFK Värnamos A–lag har fått säsongen uppskjuten.

Annons

Det är tuffa tider för landets idrottsföreningar. IFK Värnamo är inget undantag och klubben har nu startat upp en biljettkampanj.

IFK Värnamo behöver få in pengar och hoppas nu att supportrar och övriga fotbollsintresserade runt om i bygden ska stötta klubben.

”Många av er supporter har hört av sig och hör av sig, ännu fler frågar när vi träffas ute, hur går det? Hur mår föreningen? Kan man stötta på något sätt?”, skriver IFK Värnamo på sociala medier.

”Vi har det tufft, jättetufft, i dessa svåra tider, precis som 99 procent av övriga klubbar, och vi kämpar med näbbar och klor för att få det hela att gå ihop så att vi kan fortsätta hålla igång hela vår verksamhet. Hittills har vi haft fem inställda hemmamatcher för herrarna och fem inställda matcher för damerna, det svider, inga intäkter utan bara kostnader, det går inte att ta igen”, skriver IFK Värnamo.

Annons

Annons

Men det finns en del som talar för att fotbollen snart kan komma igång igen.

”Som ni säkert vet så har Svenska Fotbollförbundet tillsammans med FHM bestämt att skjuta fram serierna, vi hoppas och tror att Ettan börjar 14 Juni. Men de första matcherna kommer troligtvis att spelas utan publik, tufft och ännu tuffare blir det ekonomiskt. Vi gör allt vi kan för att spara där det går att spara och vi gör allt vi kan för att för att få in lite intäkter, därför erbjuder vi er supportar att vara med och stötta oss i dessa corona-tider med att köpa ”virtuella stödbiljetter” eller om du så vill med ett valfritt bidrag.”

Det går köpa biljetter från 80 kronor och uppåt för att stötta IFK Värnamo.

Läs mer om kampanjen på ifkvarnamo.se.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy