Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Värnamos förre lagkapten har bestämt sig – får nytt jobb i Troja

Joakim Rosén var en viktig spelare för Värnamo under flera säsonger.

Annons

Joakim Rosén, Värnamo GIK:s lagkapten den gångna säsongen, meddelade för en tid sedan att det var färdigspelat. Karriären var över. Nu har han klart med nytt uppdrag. Rosén kommer att börja arbeta i moderklubben Troja/Ljungby.

Det var i början av maj som Värnamo Nyheter skrev om att Joakim Rosén troligen skulle lämna Värnamo. Någon dag efter det att artikeln publicerats så bekräftade Värnamo GIK att forwarden skulle sluta. Nu är det klart vad 25–årige Joakim Rosén ska göra framöver.

Joakim Rosén har anställts av sin moderklubb Troja/Ljungby som ungdomsadministratör och LIU–ansvarig. LIU är en lokal idrottsutbildning som Troja driver tillsammans med Sunnerbogymnasiet.

Annons

Annons

”Joakim är en 25–årig Ljungbykille, har utbildats som spelare på vårt NIU och har de senaste säsongerna spelat i Värnamo. Han har även en 3–årig universitetsutbildning på Linnéuniversitetet i Växjö inom coaching & sport management. En bra lösning med en halvtidstjänst, som gör att vi kommer att fördela föreningens åtaganden och arbetsuppgifter på ett annat sätt”, säger Trojas klubb– och sportchef Daniel Håkansson till klubbens webbplats.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy