Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nytt nyförvärv: ”En ung och hungrig back har skrivit på”

GSK har gjort klart med back nummer sju inför säsongen 2020/2021. Bilden är från en GSK–match en tidigare säsong.

Annons

GSK Hockey har varit väldigt aktiva med att bygga truppen. Gislavedsklubbens senaste nyförvärv är en back.

Anton Paulsson är en 19–årig back som har Halmstad HF som moderklubb. Nu är han klar för GSK som har sju backar under kontrakt.

”Anton är ännu en ung och hungrig back som har skrivit på för GSK. Anton är en offensiv spelskicklig back med bra blick och bra passningar. Han har en väldigt bra säsong bakom sig i Halmstads J20 elit, där han gjorde hela 27 poäng. Ska bli spännande att se Anton i seniorspel”, skriver GSK i en kommentar.

Annons

Annons

Nyförvärv Paulsson gjorde alltså fina 27 poäng på 27 matcher för Halmstad Hammers J20–lag den gångna säsongen. Han är 183 centimeter lång och väger 74 kilo.

”Jag är offensivt skicklig back som gillar att följa med i anfall samtidigt som att jag slutför jobbet i egen zon. Ett bra förstapass och håller gärna i pucken en sekund extra för att skapa mig själv en bättre situation. Har även höga förväntningar på både mig själv och mina lagkamrater att alltid ge sitt yttersta”, kommenterar Anton Paulsson till GSK:s Facebooksida.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy