Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Skillingaryds IK värvar duo: ”Kommer bli en rolig säsong”

Johan Svensson och Lucas Ramgren ska spela för Skillingaryds IK nästa säsong.

Annons

Division 4–klubben Skillingaryds IK har klart med sina första nyförvärv inför säsongen 2020/2021. Duon kommer senast från Nässjö IBF.

”Spelarna det handlar om är Johan Svensson och Lucas Ramgren. Båda var senast reggade för Nässjö IBF i division 2 där Johan var tränare och Lucas spelare. Nu har då Johan valt att greppa klubban igen efter ett par år och får med sig Lucas till den rödsvarta klubben”, skriver Skillingaryds IK på sin webbplats.

”Lucas spelade inget förra säsongen men året innan det gjorde han tio poäng på 18 matcher i division 2. Samma säsong gjorde Svensson några matcher som spelare men sin senaste hela säsong var 16/17 då han gjorde 19 poäng på 18 matcher i Östra B, som SIK mötte den säsongen”, skriver Skillingaryd.

Annons

Annons

Spelarna själva är taggade inför den nya uppgiften. Både Johan Svensson och Lucas Ramgren spelar som forwards.

”Kommande säsong kommer bli en rolig säsong. Jag personligen har tagit en paus från innebandyn nu i cirka två år och är sjukt taggad på att få lira innebandy igen. Själva laget har jag inte superkoll på men har hört genom säkra källor att det är ett gött gäng som krigar för varandra och det är jag också villig att göra”, kommenterar Lucas Ramgren.

”Jag har fått ett bra intryck av coach och har skaplig koll på laget. Jag hade inte hamnat här om det inte var för att det kändes seriöst och ordentligt”, säger Johan Svensson.

Skillingaryds IK kom på en fjärde plats i division 4 den gångna säsongen och Erik Friberg kommer att vara huvudtränare även nästa säsong.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy