Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stortalangen stannar i hemstaden – har förlängt sitt kontrakt

Ella Sandberg spelar vidare i Värnamo.

Annons

Ella Sandberg var en av Värnamo Volleys bättre spelare den gångna säsongen. Nu har hon förlängt sitt kontrakt.

Värnamotjejen Ella Sandberg tillhör en av svensk volleybolls mer lovande spelare. Nu är det klart att hon även säsongen 2020/2021 kommer att spela för Värnamo Volley.

”Kul att presentera att viktiga passarpositionen är klar inför nästa säsong. Ella Sandberg blir speldirigent och en viktig kugge i vårt lagbygge. Ella var av elitserietränarna nominerad till årets rookie hennes första år i elitserien. Med en elitseriesäsong bakom sig är vi säkra på att hon kommer att göra en riktigt bra säsong”, skriver Värnamo Volley i ett uttalande.

Annons

Annons

”Ella spelar smart i passningsspelet då hon har ett väldigt bra spelsinne. Hon är snabb och duktig i försvar. En vass serve är något hon också har, det visade sig med att hon slutade högt i serveligan redan sin första säsong i elitserien. Extra kul att ännu en egen produkt fortsätter i laget. Som det ser ut i dagsläget kommer halva truppen att ha Värnamo som moderklubb”, skriver Värnamo Volley.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy