Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

GSK värvar hemvändare och förlänger med viktiga pjäser

Denis Suvajac har förlängt sitt kontrakt med GSK.

Annons

Truppbygget fortskrider för GSK Hockey. Nu är det bland annat klart att en hemvändare från Nittorp kommer att ha Gislerinken som hemmaplan nästa säsong.

GSK har gjort klart med backen Linus Bjelke. Han har spelat för Gislavedsklubben tidigare och kommer nu närmast från Nittorps IK.

”Linus är en back med många goda egenskaper, bra i både offensiven och defensiven. När spelet ”hettar till” så kliver han inte undan utan står upp för sitt lag. Han har mognat markant i sitt spel och kan hålla huvudet kallt i tuffa situationer. Vi har många ledargestalter i laget och Linus är en av dem. Kul att ha tillbaka honom i laget”, skriver GSK:s sportgrupp i en kommentar.

Annons

Annons

Forwarden Denis Suvajac har skrivit ett nytt kontrakt och stannar i Gislaved och hos GSK.

”Otroligt kul att skriva på för GSK ytterligare en säsong. GSK behöver Suvajac, Suvajac behöver GSK. Förra säsongen kanske inte slutade så som vi ville, men att ta sig till alltvåan och säkra ett divison 2–kontrakt är det viktigaste och det löste vi. Nu bygger vi vidare och tar lärdomar så ska vi se till att kommande säsong blir mycket bättre”, säger Denis Suvajac i en kommentar till GSK:s Facebooksida.

Och slutligen så har också även forwarden Anthon Hernod förlängt sitt kontrakt.

”Det ska bli roligt med ett år till i GSK. Det var en skön känsla att spela i Gislerinken och den känslan kommer vara lika skön nästkommande säsong. Laget ser ut att bli att räkna med, vi har fått in några unga och hungriga spelare vilket kommer ge mycket energi, både på matcher och träningar. Jag ser fram emot en ny säsong och nya framgångar”, kommenterar Anthon Hernod.

GSK har nu klart med två målvakter, fem backar och nio forwards.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy