Annons

Annons

Annons

Annons

Westbo IBK bygger för säsongen 2020/2021

Sebastian Karlsson har förlängt sitt kontrakt med Westbo IBK.

Annons

Pusselbitarna börjar falla på plats för Westbo IBK inför höstens innebandyspel. Både dam– och herrlaget har gjort klart med flera spelare.

Efter en säsong i lägsta serien är Gislavedsklubben Westbo IBK tillbaka i division 3 med sitt herrlag till hösten igen. Damlaget kom på en sjätte plats i division 2 den gångna säsongen.

Lagbyggena har nu börjat. Paulina Gonzalez Andersson, Jennie Magnusson och Emilia Junell har gjort klart för spel även nästa säsong.

”I Paulina får vi en rutinerad och spelskicklig back, samt en motor och pådrivare. I Jennie har vi nog seriens vassaste vinnarskalle, samt en tjej med mycket positiv energi. Sist men inte "minst" lyckopillret Emilia. Med både rutin och spelförståelse en viktig pusselbit i lagbygget”, skriver Westbo på sin Facebooksida.

Annons

Annons

Dessutom har Therese Sevelius förlängt.

”52 matcher i Westbotröjan har hon hunnit med. Vi är oerhört glada att vi får se Therese Sevelius i ytterligare en säsong. Att hon är en målskytt av rang kanske följande statistik skvallrar om, eller vad sägs om att på sina 52 matcher ha producerat 113 mål, 20 assist, totalt 133 poäng. Inget annat än imponerande. Vi kan nog räkna med en del poäng kommande säsong också”, skriver Westbo IBK.

Klara spelare hittills i herrtruppen är Jonas Classon, Stefanos Avramidis, Sebastian Karlsson, Johan Andersson, Andreas Källman, Sebastian Pålsson, Hampus Björck, Kasper Dahlström, Jonathan Dahl Lindström, och Lauri Sandvik.

Annons

Annons

Till toppen av sidan