Annons

Annons

Annons

Annons

Han har bestämt sig – kör vidare med Gnosjö IF

Gnosjö IF har fått vänta med att fira några mål våren 2020.

Annons

Det blev inget spel våren 2020 för Gnosjö IF:s herrlag på grund av coronapandemin. Seriestarten är planerad till den 13 juni – om den blir av då. En ljusglimt för Gnosjö är dock att en viktig spelare har gjort comeback.

Ray Deleon slutade efter det att säsongen tog slut i höstas. Men nu har han tänkt om och kommer att bli en viktig pusselbit för Gnosjö IF när säsongen väl börjar.

”Vi kan nu glädjas åt att Ray Deleon har har kommit igång och börjat träna med oss igen, detta efter att han tackade för sig i höstas och tänkte lägga skorna på hyllan. Suget efter fotbollen blev för stort och med tanke på att han bara är 29 år i år så har han mycket kvar att ge. Vi är förstås jätteglada att han fortsätter spela då han är en härlig kille med en fantastisk inställning”, skriver Gnosjö på sin webbplats.

Annons

Annons

Gnosjö har BK Astrio borta lördagen den 13 juni i den första omgången av division 3 sydvästra Götaland. I samma serie spelar även Anderstorp, Gislaved och Waggeryd. Samma datum, 13 juni alltså, möts Gislaved och Anderstorp på Ryttarvallen i Gislaved medan Waggeryd har Vejby IF hemma. Division 3 sydvästra Götaland kommer att spelas som enkelserie, med elva av 22 omgångar, säsongen 2020.

Annons

Annons

Till toppen av sidan