Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Värnamo IK:s herrar har klart med tränare

Den här bilden togs förra våren. Eva–Lena Wass Palmgren välkomnade då Deniz Nilsson till Värnamo IK. Nu är det klart att han fortsätter som tränare.

Annons

Organisationen kring Värnamo IK:s herrlag är nu klar. Deniz Nilsson fortsätter som tränare.

Värnamo Nyheter pratade med Deniz Nilsson i början av april. Han berättade då att han troligen inte skulle fortsätta som tränare för Värnamo IK.

”Värnamo IK letar ny huvudtränare. Jag har inte stängt dörren helt och kan eventuellt tänka mig att vara med och hjälpa till i en övergångsperiod”, sa han då.

Nu är det dock klart att Deniz Nilsson fortsätter och han kommer att leda Värnamo IK:s herrar i division 3 även till hösten.

Annons

Annons

”I dagarna har VIK:s styrelse sytt ihop organisationen kring herrlaget inför kommande säsong. Man är mycket nöjd med att Deniz Nilsson väljer att fortsätta som huvudtränare. Till sin hjälp, och ny i den rollen för säsongen, kommer han få VIK–ikonen Ted Nyström som kliver in som assisterande tränare. Ted, som varit med i princip sedan starten i slutet på 1980–talet, har genom åren figurerat i alla möjliga VIK–sammanhang”, skriver Värnamo IK på sin webbplats.

”Vidare fortsätter Jesper Leining som assisterande, Kalle Johansson som lagledare samt så kommer även Klas Malm finnas med i en administrativ roll. Lagets försäsong drar igång på tisdag 12 maj när laget kommer ansluta till juniorernas försäsongsträning”, skriver klubben vidare.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy