Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hade proffserbjudande – men poängkungen stannar i GSK

Philip Hjelmgren, till höger, kommer att spela för GSK även säsongen 2020/2021.

Annons

Profilen och poängspelaren Philip Hjelmgren har förlängt sitt kontrakt med GSK Hockey. Han stannar i Gislavedsklubben trots locktoner från utlandet.

Philip Hjelmgren har förlängt sitt kontrakt med GSK Hockey. Värnamo Nyheter pratade med honom i mitten av april och han berättade då att han hade erbjudande från utlandet.

”Det är en klubb i Europa. Jag har alltid varit sugen på att testa spel utomlands. Att kunna leva på hockeyn och bara fokusera på att spela ishockey. Men det är en osäker tid med corona så vi får se hur det blir. Jag trivs väldigt bra i GSK och med mitt jobb här hemma. GSK är absolut ett alternativ”, sa Philip Hjelmgren då.

Annons

Annons

Och nu har den 25–årige forwarden bestämt sig. Det blir GSK även säsongen 2020/2021. Han är dessutom återställd från den axelskada som gjorde att han missade den andra halvan av den gångna säsongen.

Markus Fors, i GSK:s sportgrupp, är naturligtvis nöjd över att Philip Hjelmgren fortsätter i Gislavedsklubben.

”Vi är jättenöjda med att ha fått en påskrift av vår poängkung. Väldigt synd att Hjelmis inte fick fullfölja säsongen på grund av skadan han ådrog sig mot Vänersborg. Han missade därmed de sista 14 matcherna. Han var på väg mot ett eget poängrekord men Hjelmis är revanschsugen och vi tror att han kan bli ännu bättre i år”, säger Markus Fors till GSK:s Facebooksida.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy