Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Niklas Hult har utgående kontrakt – kan det bli Cypern nästa?

Niklas Hult i den svenska landslagströjan.

Annons

IFK Värnamo–produkten Niklas Hult sitter på ett utgående avtal. Kontraktet med Atenklubben AEK går ut 30 juni i sommar. De senaste dagarna har uppgifter florerat om att cypriotiska Apoel ska vara intresserat av ytterbacken.

30–årige Niklas Hult har IFK Värnamo som moderklubb men det var för över tio år sedan som den landslagsmeriterade ytterbacken lämnade Värnamo för Elfsborg. Han har efter det tillhört franska Nice samt grekiska Panathinaikos och AEK Aten. Kontraktet med den sistnämnda klubben löper ut den 30 juni i sommar.

Den grekiska sajten SDNA uppger att Niklas Hult vill stanna i Aten men att det ännu inte är något klart om huruvida kontraktet kommer att förlängas eller inte. SDNA skriver också att den cypriotiska klubben Apoel ska vara intresserade av Niklas Hult. Apoel FC kommer från huvudstaden Nicosia och har genom åren varit väldigt framgångsrika.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy