Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stor och tung poängplockare från Halmstad förstärker GSK Hockey

GSK och tränaren Mattias Remstam har gjort klart med en forward.

Annons

En forward från division 3. Det är GSK Hockeys andra nyförvärv inför säsongen 2020/2021. Jonas Joelsson kommer närmast från Halmstad Ravens och har nu skrivit på för Gislavedsklubben.

Simon Davidsson från HV71:s J20–lag var GSK:s första nyförvärv inför nästa säsong. Nyförvärv nummer två är också en forward. 23–årige Jonas Joelsson har Halmstad HF som moderklubb, är 188 centimeter lång och väger 97 kilo. Joelsson är högerskytt och står noterad för division 1–matcher med Halmstad HF. De två senaste säsongerna har han spelat för Halmstad Ravens i division 3. I vintras gjorde han 47 poäng på 23 matcher. Det blev 25 mål. Framöver kommer han ha Gislerinken i Gislaved som hemmaplan.

Annons

Annons

”Jonas är en stor fysisk ytterforward med ett riktigt bra skott. Han är redo för att ta nästa steg i sin utveckling, både som människa och spelare. Kul att han valde GSK”, säger Markus Fors i GSK:s sportgrupp till klubbens Facebooksida.

”Jag känner väl lite att det är dags för mig att ta nästa kliv i livet, både på isen och i det privata, så Gislaved kändes rätt för mig. Mina styrkor skulle jag väl säga är mitt skott framför allt, sen har jag ju storleken för att gå på kropp med. Jag tror att jag kan förbättra allt i mitt spel, eller det hoppas jag i alla fall”, kommenterar Jonas Joelsson.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy