Annons

Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2022

High Chaparral ställer in ridtävling

Text

Ridtävlingen High Chaparral horse show ställs in. Det meddelade High Chaparral på valborgsmässoafton.

– Det är naturligtvis väldigt tråkigt att vi i dag tvingas ställa in årets High Chaparral Horse Show, säger vd:n Mathias Bergendahl i ett pressmeddelande.

Det blir ingen High Chaparral horse show i år. OBS: Bilden är en arkivbild från High Chaparral.

Ridtävlingen skulle ha ägt rum 25–28 juni i år, men i coronakrisens spår har nu alltså beslut tagits om att ställa in arrangemanget.

– Väldigt många besökare har sett fram emot den traditionsenliga ridtävlingen. Vi har väntat in i det sista med hoppet att det skulle kunna hållas, men i dag måste vi tyvärr meddela att evenemanget är inställt, säger Mathias Bergendahl i pressmeddelandet.

Annons

Annons

På sitt Instagramkonto skriver temaparken att gäster som bokat boende under vecka 26 kommer att kontaktas om avbokningar eller återbetalningar.

Planen är att High Chaparral ska öppna för säsongen den 21 maj, och detta arbetar man fortsatt mot, skriver man i pressmeddelandet. ”Med anledning av Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner görs nu anpassningar för att kunna öppna parken på ett ansvarsfullt sätt och samtidigt förhindra smittspridning”, skriver parken.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan