Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Anfallstalangen tar nya tag i division 2: ”Målgörare av klass”

Ivan Andonovski i IFK Värnamo förra säsongen.

Annons

Han gjorde 26 mål på 21 matcher för IFK Värnamos U19–lag 2018. Förra säsongen kämpade han om en plats i Värnamos A–lag. Nu är Ivan Andonovski klar för division 2–klubben Älmeboda/Linneryd.

Ivan Andonovski kommer att bli lagkamrat med den förre IFK Värnamo–spelaren Erick Bägerfeldt i Älmeboda/Linneryd. Förra säsongen, 2019, gjorde Ivan Andonovski två matcher från start för IFK Värnamos A–lag i division 1 södra. Han blev även inbytt fyra gånger och noterades för ett mål.

Under förra året var Andonovski, som är född 1999 och har Växjöklubben Hovshaga som moderklubb, även utlånad fem matcher till Nässjö FF och en match till Gnosjö.

Annons

Annons

Ivan Andonovski har varit med IFK Värnamo under vårens träningsmatcher och gjorde bland annat två mål mot Karlskrona.

”Jag tycker vi har kontroll på matchen. Det blir lite hafsigt i början på den andra halvleken när vi hade bytt så många spelare. Men vi fick kontroll på det. Och det känns bra för egen del också. Jag känner att jag blir starkare för varje vecka som går”, sa han till Värnamo Nyheter efter matchen mot Karlskrona.

Men nu blir det alltså Älmeboda /Linneryd. Ett lag som kom på en elfte plats i division 2 östra Götaland förra säsongen.

”I Ivan får vi en målgörare av klass. Ivan har en bra speed som han gärna utnyttjar vid instick men samtidigt blir han farlig med sin känsliga högerfot utanför straffområdet. Vi tror att Ivan kommer att bidra med en mängd poäng under tiden i FK Älmeboda/Linneryd”, skriver Älmeboda/Linneryd på sin webbplats.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy