Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2021

Johan Jureskog: ”Ja herregud, vi har skrivit på kontrakt”

Så här är det tänkt att restaurangen ska se ut vid Bredasten.

Annons

Stjärnkrögaren Johan Jureskog upplever tuffa tider för sina Stockholmsrestauranger. Trots coronakrisen ska snabbmatsetableringen i Värnamo fullföljas enligt plan.

Johan Jureskog gjorde sig ett namn genom sin medverkan i tv-programmet Kockarnas kamp. Sedan flera år tillbaka är han delägare i restaurangerna Rolfs kök, och AG i Stockholm. När tidningen får tag på Johan Jureskog är han i Mjölby. Sedan två år driver han hamburgerkedjan Jureskogs och nyligen inviges kedjans första vägkrog i Mjölby.

– Den har klarat sig ganska bra i krisen. Jag hoppas att den i Värnamo blir succé, det är många som skriver om den i Värnamo på Instagram, säger Johan Jureskog.

Det är på Bredasten som bygget pågår och företaget drar inte i någon broms och pausar bygget på grund av coronavirusets framfart. Utan planen fortsätter som det var tänkt.

Annons

– Ja, herregud, vi har skrivit på kontrakt. Bygget pågår men kanske inte för fullt just nu.

Take away, äta på plats och drive through. Alla tre alternativen kommer att finnas tillgängliga för besökarna på Bredasten. Vägkrogen kommer även servera alkohol. Det kommer rymmas 88 platser inne på krogen, och en uteservering med plats för 70 personer. Om allt går som det ska så öppnar Jureskogs i juni.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy