Annons

Annons

Annons

Insändare
Lite från naiva coronasmittade Sverige

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Staten säger sig nu gå in med 300 miljarder för att stärka näringslivet i Coronatiderna, intressant för det bevisar bara att det går att få stora saker gjorda på nolltid när viljan finns, när viljan saknas så begravs ärendet normalt sett alltid i en utredning!

Rörande att sjukvårdsmateriel inte kan importeras på grund av EU:s stängda gränser så kommenteras detta med att "Tron på att EU:s inre marknad skulle fungera som vanligt vid en kris var naiv"!

Annons

Annons

Ordet "naiv" påminner inte så lite om ursäkterna och bortförklaringarna för migrationskrisen 2015 och terrordådet på Drottninggatan i Stockholm!

I Sverige stängs nu gymnasier ner samtidigt som EU-kommissionen helt går över till arbete hemifrån, möten ska ske digitalt och förskolor och dagis stängs ner för EU:s personal! "Allas lika värde" klingar allt falskare!

Annat att fundera över är "smittspridsexperten Tegnells" uttalanden i SVT om att en "spridning i skolan inte är farlig", visst men tids nog ska ju ungarna hem och vad händer då?

Coronakrisen gynnar ju dock vissa, för det första så har klimat-Greta nu fått som hon vill när flygresorna upphört och Jimmie har ju fått sina stängda gränser!

Johnny Hornbrink, SD-Värnamo

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan