Annons

Annons

Annons

Ridsport

Här är alla ryttare från länet

Lördagen den 7 februari 2020 livesänder tidningen från Jönköpings Fältrittklubb – nedan hittar du listan med alla ekipage från Jönköping län som tävlar i 1.20-klassen.

Programledare Sophia Magasanik med hästen Bella, från Jönköpings Fältrittklubb.

Sändningen startar klockan 13.30, och vi sänder hela 1.20-klassen. Du hittar hela livesändningen, samt reprisen, på vår sajt och i appen under lördagen. Programledare är Sophia Magasanik, och expertkommentator är Anneli Wetterström.

Annons

Annons

Hall Media har sedan tidigare berättat att man under året kommer att satsa på livesänd ridsport från Jönköpings län. Under lördagen sänds tävlingar från Jönköpings fältrittklubb på sajterna, under ledning av Hall Medias tv-redaktör Sophia Magasanik och expertkommentatorn Anneli Wikström.

– Det känns väldigt roligt, såklart. Det finns många aktiva i vårt spridningsområde, och att intresset är stort märkte vi när vi sände från Jönköpings Fältrittklubb i november, har Hall Medias sportchef Hanna Källqvist tidigare sagt i en intervju om satsningen.

TV-redaktör Sophia Magasanik:

– Vi kommer att sända flera tävlingar från främst Jönköpings Fältrittklubb, men också tävlingar i Aneby och andra områden. Som det ser ut nu fokuserar vi på hoppning, men vi är väldigt intresserade av vad publiken vill se och är intresserade av. Har ni några förslag på tävlingar eller grenar som ni vill se är det bara att höra av er till oss, säger hon.

För att se sändningen krävs att du har en prenumeration. Om du har en tidningsprenumeration behöver du bara klicka på en Premiummärkt artikel och följa anvisningarna för att aktivera din prenumeration. Har du inget abonnemang i dag kommer du att kunna se sändningen genom att bli Premium-prenumerant. Här kan du se våra olika prenumerationserbjudanden.

I faktarutan nedan kan du se alla ekipage som deltar från länet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan