Annons

Annons

Insändare
Gislaved. En stark och synlig medarbetarsatsning önskas

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det finns områden inom en kommun som har större betydelse än andra. En god personalpolitik är ett sådant. Vi socialdemokrater står upp för det viktigaste vi har, våra medarbetare. För oss är det oacceptabelt att medarbetare inte har inflytande över sin vardag och att alltför många fortfarande har visstidsanställningar och känner otrygghet inför framtiden.

För socialdemokraterna är ett hållbart arbetsliv något som står högt på dagordningen.

Vi, som den största arbetsgivaren i kommunen har ett särskilt stort ansvar.

Vårt förhållningssätt påverkar hela arbetsmarknaden i kommunen.

Vi vill att det skall vara naturligt med medskapande på arbetsplatsen, att tillämpa flexibla arbetssätt och att kompetensutveckling skall skapa attraktivitet. Delaktighet skall vara ett nyckelord.

Vi vill stärka medarbetarskapet genom dialog och samverkan med medarbetare och deras fackliga organisationer. Medarbetarnas kreativitet och idéer ska vara en grund för ett utvecklande arbete. Att våra kommunala verksamheter har medarbetare med rätt kompetens är avgörande för välfärden och för våra kommuninvånares servicebehov.

Annons

Annons

Vi kommer fortsätta ställa krav på den politiska majoriteten att genomföra förbättringar för våra medarbetare.

Socialdemokraterna Gislaved

Marie Johansson, Suzana Bathanovic

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy