Annons

Annons

Annons

Värnamo

20-åring misshandlades av flera personer – polisen utreder grov misshandel

En man i 20-årsåldern blev under fredagen misshandlad av flera personer i Gislaved. De misstänkta sprang från platsen men polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel.

Det var vid 20.30-tiden på fredagen som polisen larmades till centrala Gislaved där tio personer var inblandade i ett bråk.

En person såg bråket och att en person fick ta emot slag, uppger polisen.

– Vi åkte dit och då hade de sprungit från olika håll men den drabbade var kvar. Det är en ung kille som inte hade några synliga skador men han hade ont i kroppen, säger Åsa Willsund, presstalesperson vid polisregion öst.

Annons

Annons

Mannen behövde inte föras med ambulans till sjukhus. Polisen pratade med honom på platsen och han berättade att han fått slag och sparkar.

– Det verkar inte ha varit mot huvudet men i och med att det är sparkar och att de var flera så har vi upprättat en anmälan om grov misshandel.

Det finns ingen misstänkt i nuläget men enligt polisen finns det goda chanser att få tag på personerna.

– De ska vara okända för killen men vi har fått lite uppgifter att gå på så förhoppningsvis kan vi fram vilka de är. Vi har pratat med en del vittnen på platsen.

Åsa Willsund berättar att polisen är intresserade av att prata med fler personer som kan ha befunnit sig på platsen men som inte pratade med polisen.

– Jag tror att vi har samlat upp rätt mycket från folk men om vi har missat någon som var där så pratar vi gärna med dem, säger hon.

Tidigt på lördagsmorgonen meddelade polisens presstaleperson Erik Terneborn att ingen var gripen för brottet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan