Annons

Annons

Annons

"Han är så lojal att man nästan blir tårögd"

Simon Matthijs, Filip Linde och Albin Nilsson är mittsexor i Anderstorps SK.

Och det kommer de fortsätta vara även nästa säsong.

Trion har nämligen förlängt sina kontrakt med division 1-klubben.

"Jag trivs riktigt bra i klubben och är inte sugen på att trappa ner min handboll än! Så länge jag kan vara med och bidra så vill jag spela! Vi är ett härligt gäng och jag ser gärna att så många som möjligt stannar kvar i klubben!", säger Simon Matthijs till ASK:s webbsajt.

Annons

Annons

Filip Linde:

"Det känns väldigt skönt att alla tre är klara för nästa år i och med alla spelar i mittlåset bakåt."

ASK:s tränare Martin "Preben" Carlsson är glad att de tre spelarna har skrivit på för nästa säsong. Han kommenterar trion så här till klubbens webbplats:

√ "Simon är född ledare och är navet i vårt försvarsspel. Med klokhet och styrka styr han våra spelare på ett utomordentligt sätt plus att han gör en del mål i andrafas och på mittsex match efter match."

√ "Filip är en viktig spelare för oss. Tillsammans med framför allt Simon har han spelat trea bakåt och gjort det mycket bra. Framåt är han vass på att lukta till sig lägen."

√ "Albin är en naturkraft och spelarna har viskat om att han är stenhård att springa på. Han är en tränares dröm: han ger alltid allt och är så lojal att man nästan blir tårögd. Trots bristande speltid i början av serien så var han lika go å glad och alltid lyhörd för att lära sig nya grejer. Nu spelar han mera än tidigare och gör det fantastiskt bra – vi älskar vår Abbe."

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan