Annons

Annons

Insändare
Gislaved. Samtal har inte förts.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

REPLIK

till Anton Sjödell i VN den 25 januari 2020.

Jag noterar med stor förvåning att kommunalrådet Anton Sjödell svarar på en insändare. Jag vill också lämna klarläggande, några samtal har inte förts!

I slutet av november månad 2019 erhöll jag ett SMS meddelande i min telefon, med en fråga om att äta lunch med Anton Sjödell, mitt svar var att jag inte kunde på grund av en utlandsresa. Att det sedan inte har blivit någon gemensam lunch, beror på att jag inte vill komma i en situation där Anton Sjödell senare skulle kunna hävda att han har givit mig svar på mina olika frågor i insändare och på så sätt kunna komma ifrån att lämna ett offentligt svar till allmänheten i en svarsinsändare.

Att jag önskar svar på insändare kring olika kommunala frågor, är givetvis inte bara för min egen skull, utan främst för att alla boende i Gislaveds kommun, skall få svar från de ledande kommun politikerna.

Annons

Det Anton Sjödell påstår att han har haft återkommande samtal och kommunikation med mig är en felaktig uppgift – jag erhöll ytterligare ett SMS meddelande om nytt datum för lunch, inget mer! Vi har inte på något sätt fört något samtal kring mina olika frågor om den rådande situationen i Gislaveds kommun!

Annons

Jag väntar fortfarande på ett gemensamt offentligt svar från våra kommunalråd, Carina Johansson C, Anton Sjödell M, Marie Johansson S, om hur de ser på situationen i Gislaveds kommun!

Ulf Gustafsson

Anderstorp

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy