Annons

Annons

Annons

VN sänder GSK Hockeys avslutning i Alltvåan

GSK Hockey står inför en spännande avslutning i Alltvåan. Efter en stark inledning har laget åkt på tre förluster och serien är väldigt jämn. Nu är det klart att Värnamo Nyheter kommer att sända lagets sista hemmamatcher i Alltvåan.

GSK Hockey står inför en rafflande avslutning av årets Alltvåan.

Hälften av matcherna har spelats och nu står GSK Hockey inför en spännande avslutning av Alltvåan innan playoff. De tre sista hemmamatcherna kommer att sändas live på VN.se. Sportredaktionens reportrar, Christian Ahlin och Per Magnusson, kommer att kommentera matcherna.

Annons

Annons

– Väldigt roligt att vi kan erbjuda ytterligare tre matcher med GSK Hockey. Det är hockeykultur i Gislaved och vi har sett ett stort intresse när vi tidigare har sänt GSK under säsongen, säger Christian Ahlin.

GSK har ett bra utgångsläge inför sista halvan av serien. Matcherna som sänds är: GSK-Vänersborg, 5 februari 19.00, GSK-Mjölby, 12 februari 19.00 och GSK-Bäcken 23 februari 16.00.

– GSK startade Alltvåan väldigt bra men har tappat lite det senaste. Det ska bli mycket intressant att se hur laget kommer att avsluta serien och om GSK möjligen kan visa sådan fin form att lagets supportrar kan börja hoppas på ett avancemang senare under säsongen, fortsätter Christian Ahlin.

För att se matcherna behöver man ha ett premiumabonnemang på VN.se. Klicka på länken och välj ett erbjudande som passar dig.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan