Annons

Annons

Annons

Skillingaryd och Rydaholm spelade 2020 års första matcher – Hockeytrean har startat igen

Text

Hockeytrean drog igång igen på torsdagskvällen. Skillingaryds IS ställdes mot Motala AIF på bortaplan medan Rydaholms SK hade match i Skåne.

Men trots två jämna matcher så blev det förlust både för SIS och RSK.

Rasmus Klint gjorde ett av Skillingaryds mål mot Motala. Bilden är en arkivbild och från när Skillingaryd vann över Rydaholm tidigare under säsongen.

Skillingaryd missade Alltrean efter en ganska tung höst. I stället har SIS fått ta nya tag i Hockeytreans fortsättningsserie. Även Rydaholm har fått börja om i fortsättningsserien efter en blek första halva av säsongen.

Annons

Annons

SIS hade på torsdagen Motala AIF HK i Östergötland. Och det var Motala som vann mötet i fortsättningsserien för Hockeytrean södra C med 7–5 (3–0, 0–3, 4–2). Det var en svängig historia och SIS hade 5–4 med tio minuter kvar att spela av den tredje perioden. Gästernas mål gjordes av Jesper Tisell, Jonatan Tisell, Rasmus Klint, Kevin Davidsson, Pontus Larsson.

Motala leder serien och Skillingaryd är näst sist. Nästa match för Skillingaryd är när Falköping kommer till Movalla den 9 januari.

Rydaholms SK spelar i fortsättningsserien för Hockeytrean södra D och har där fyra raka förluster. Nästa match för Rydaholm, och lagets andra match efter uppehåll för jul och nyår, är på söndag hemma mot Åstorps IK. Frosta HC leder Rydaholms serie. Och det var just Frosta som stod för motståndet när Rydaholm var i farten på torsdagskvällen.

Frosta HC, som kommer från Höör i Skåne, vann hemma över Rydaholm med 6–4 (2–0, 3–3, 1–1). Gästernas mål gjordes av Andreas Gladh, Arvid Dahl, Martin Andersson och Alexander Soagher.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan