Annons

Annons

Annons

Annons

Fotbollsnyheter – flera lokala lag har förstärkt

Text: 

De sportsligt ansvariga i de lokala fotbollsklubbarna har fullt upp i dessa dagar. Trupperna inför kommande säsong ska göras klart. Flera klubbar har nyheter att redovisa.

August Gunnarsson.

Gnosjö IF har värvat Kenny Van, som har en bakgrund hos Rydaholms Goif men närmast kommer från Slätthögs Boif.

”Det är klart att 22–årige Kenny Van förstärker Gnosjö IF:s trupp till nästa säsong. Kenny kommer närmast från Slätthögs Boif i division 4 där han spelat de senaste tre säsongerna. Han har Rydaholms Goif som moderklubb och han var med och representerade Rydaholm i division 3. Kenny är en snabb och löpvillig ytterback som gärna fyller på längs kanten. Framför allt talar vi om en träningsvillig kille med höga ambitioner och en stark vilja”, skriver Gnosjö IF på sin webbplats.

Annons

Annons

Hugo Carlsén och Matej Dujmovic kommer också att spela för Gnosjö IF kommande säsong. Duon har förlängt sina avtal.

Felix Johansson och Oscar Davidsson förstärker Bors SK, som är nykomling i division 5.

”Efter en tvåårig exil i Bredaryd har nu Felix Johansson bestämt sig för att komma hem igen, och det är vi glada för”, skriver Bors SK på sin Facebooksida.

”Oscar Davidsson sprang och rev på Bors mittfält med framgång för ett gäng år sedan, nu kommer han närmast från Ingelstad”, skriver Bor vidare.

Filip Andersson lämnar Hillerstorps Goif och kommer i stället att spela för Bredaryd/Lanna i division 5 kommande säsong. Den vasse målskytten August Gunnarsson lämnar Nissafors/Hestra och kommer framöver att spela för Västboås Goif.

Annons

Annons

Till toppen av sidan