Annons

Annons

Annons

Pizzerian försvann – ett kafé kom fram

Text

För cirka en månad stängde pizzerian i Sveahuset, men nu har en ny servering öppnat i lokalerna.

– Det blir allt ifrån fika och hembakat till frukost och lunch, berättar, ägaren.

Sveahuset café har nyligen slagit upp portarna i lokalerna där Pizzeria Prima tidigare höll till. Mandy Nguyen är den som kommer att driva verksamheten.

I Sveahuset ovanför Viadukten har det funnits en pizzeria under många år. Nu är den epoken över, i alla fall för tillfället och istället har ett nystartat kaffe slagit upp portarna i lokalerna.

Annons

Annons

Hembakat, lättare luncher, kalla mackor, och asiatiska soppor finns bland annat på menyn på det nyöppnade kaffet i Sveahuset.

I Sveahuset ovanför viadukten har det funnits en pizzeria i många år, även om den bytt namn och ägare några gånger. Senast var det Pizzeria Prima som höll till längst bort i fastigheten men nu är pizzaepoken över, i alla fall för tillfället. Istället har ett nystartat kaffe slagit upp portarna i lokalerna.

Hembakat och frukost

För cirka två veckor sedan öppnade nämligen Sveahuset café på platsen, Mandy Nguyen som berättar att hon är den som kommer att driva verksamheten.

– Det stämmer, det är jag som kommer att jobba här och min man kommer att hjälpa till en del på luncherna, säger hon och fortsätter:

– Vi erbjuder både fika med hembakat, lättare luncher, kalla mackor, asiatiska soppor och så vidare. Dessutom satsar vi på en frukostmeny mellan sju och nio på vardagarna.

Lång erfarenhet

Mandy berättar att hon har cirka 20 års erfarenhet inom branschen och har jobbat både som anställd och drivit eget, bland annat då i Stockholm och i Kungsbacka.

Vad hoppas du nu med det nyöppnade kaféet här i Sveahuset?

– Vi vänder ju oss till alla, unga som gamla. Jag hoppas helt enkelt att människor ska komma hit och att de ska tycka om det som vi erbjuder, säger Mandy Nguyen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan