Annons

Annons

Annons

Reftele Goif–produkten nobbar damallsvenskan – stannar i Västergötland

Text

28–åriga Sandra Lagerbratt har Reftele Goif som moderklubb. Nyligen förlängde hon sitt kontrakt med Lidköpings FK – och nobbade därmed damallsvenska klubbar.

Sandra Lagerbratt skriver ett nytt kontrakt med Lidköpings FK.

Sandra Lagerbratt har skrivit ett nytt kontrakt med Elitettan–klubben Lidköpings FK.

”Det är fantastiskt roligt att informera alla att vår enastående skyttedrottning Sandra Lagerbratt kommer att fortsätta att göra mål i LFK nästa år. Med en kasse full av erbjudanden från lag i OBOS Damallsvenskan varje år, så väljer Sandra än en gång LFK. Mest minns vi erbjudandet från Linköpings FC, men Sandra tackade nej för att hon trivs alldeles för bra i LFK och Lidköping”, skriver Lidköping på sin webbplats.

Annons

Annons

”Sandra har haft fantastiska framgångar under sin tid i LFK och det kröntes med att hon som skytteligavinnare i Elitettan 2018 tilldelas Guldskon på Fotbollsgalan. Statistiken talar sitt eget språk. I seriesammanhang har Sandra spelat 161 matcher och gjort 183 mål. Dessutom har hon bara missat fem matcher på sju år. Det är en helt makalös prestation! Vi ser fram emot många nya mål under 2020 och vi är otroligt glada att kalla Sandra LFK-are”, skriver Lidköping vidare.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan