Annons

Annons

Annons

Gislaved

Kvinna omkom efter våldsam olycka – polisen lägger ner förundersökning

Text

En kvinna i 80-årsåldern har avlidit av sina skador hon fick efter en våldsam trafikolycka på riksväg 27 i början av oktober, uppger Borås Tidning.

Olyckan skedde på förmiddagen den 7:e oktober mellan Aplared och Borås, i höjd med avfarten Horsåsen, på andra sidan länsgränsen. Totalt var det två bilar och tre personer inblandade i krocken på riksväg 27.

Annons

Annons

Olyckan var en sidokrock som rapporterades vara våldsam där en av bilisterna kom körandes i 100 kilometer i timmen, rapporterar Borås tidning.

En av passagerarna, en kvinna i 80-årsåldern, fördes med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg med allvarliga skador, något Värnamo Nyheter tidigare rapporterat om.

Nu kommer beskedet att kvinnans liv inte gått att rädda. Polisen bekräftar för Borås Tidning att kvinnan har dött i sviterna av sina skador.

– Ärendet är avslutat, förundersökningen är nedlagd. Vid beaktande av det som hände och lite andra parametrar gjordes bedömningen att det inte går att väcka åtal. Vi har gjort en teknisk undersökning av bilarna och även pratat med ett vittne, säger Andreas Gustavsson, säger Andreas Gustavsson, förundersökningsledare vid Göteborgspolisen till tidningen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan