Annons

Annons

Annons

Annons

Golf

Kanonrunda för Tilda Green: "Så himla stolt"

Tilda Green.

Annons

Tilda Green, 22, har spelat sin sista tävling för terminen.

Där slog hon till med bästa tävlingen hittills.

Det hela avgjordes i Lakewood Ranch, Florida. Det var en ny bana för collegestudenten Tilda Green från Värnamo.

Men på de tre första hålen gjorde hon birdie.

Efter nio hål var hon fortfarande tre slag under par. På hennes tolfte hål kom nästa birdie. Detta följdes av fem par. Något som innebar att hon inför det avslutande hålet var –4.

Om hur hon kände då berättar hon på sin blogg:

Annons

Annons

"Många tankar gick igenom mitt huvud men försökte att bara njuta och fortsätta lita på vad jag gjorde. Min birdieputt på sista hålet stannade precis på hålkanten så jag hade en tap-in för par och för att signa en 68:a. Låter kanske lite töntigt men va ganska skakig efteråt, otroligt nöjd och så himla stolt över att jag fortsatte lita på det jag gjorde hela vägen in i mål."

Hon var efter 68 slag detta delad tvåa efter första dagens spel. Övriga rundor noterade hon 78 respektive 76 slag. Det är hennes bästa tävling hittills, skriver hon på sin blogg.

"Lämnar denna terminen med stolthet, har tränat hårt och utvecklat både min fysiska och mentala sida. Även fast att jag känner att jag har mycket mer att ge score-mässigt så har den här terminen definitivt varit ett steg i rätt riktning. Har äntligen börjat tycka det är roligt igen och har njutit ute på golfbanan istället för att oroa mig och längta tills jag kan komma därifrån."

Annons

Annons

Till toppen av sidan