Annons

Annons

Annons

Gårö/Skogslund

Från buskis till Beatles – nu kommer Kristers nya show

I höst överraskar buskislegendaren Krister Classon med en ny giv. I en nyskriven föreställning på Hammargården tolkar han The Beatles storhetstid.

Buskis-profilen Krister Classon blir Beatlestolkare i höst genom den nyskrivna föreställningen.

The Beatles mitt i sin storhetstid år 1965.

Annons

Annons

I två akter utlovas en resa i Beatles storhetstid 1963-1970, med Krister Classon och hans egna band. Anekdoter, fakta, rykten - och naturligtvis musiken - kommer att passera revy under drygt två timmar.

Krister Classon, för många förmodligen mest känd som "Birger" i buskisduon Stefan & Krister, står för både manus och regi. I förhandsmaterialet understryker han att han och bandet kommer att "tolka, inte imitera The Beatles".

55 år efter att Krister Classon upptäckte bandet från Liverpool genom farfars och farmors tv, och bestämde sig för att han en gång själv skulle spela "She loves you, yeah yeah yeah", vill han genom sin föreställning berätta hur han har upplevt och påverkats av The Beatles.

Föreställningen ges på Hammargården tisdagen den 22 oktober. Heberg, Ulricehamn och Gnosjö är de tre spelplatserna i den turnerande nationalscenen Riksteaterns produktion, och på Hammargården arrangeras den genom Gnosjö Scenkonst.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan