Annons

Annons

Annons

Värnamo

Sångerskan kommer till Smålandsstenar

Text

Monica Robertson är aktuell med en ny föreställning. Hon uppträder på sex olika orter under våren och en av dem är Smålandsstenar.

– Det var så himla trevligt då så jag kände att jag ville komma tillbaka, säger Monica Robertson.

Monica Robertson är ute på en ny turné och ett av stoppen blir Smålandsstenar.

Den 23 februari kommer Monica Robertson med ett nytt band till torghuset i Smålandsstenar. Sångerskan kommer bjuda på en blandad konsert med visor, country, lite musik från Alf Robertson och mycket mer.

Annons

Annons

– Jag har satt ihop en ny föreställning med ett nytt band. Det blir eget material och så kommer en trevlig kille som heter Tommy Berntsson sjunga duetter med mig och så kör han några egna låtar. Det blir en liten blandning av allt möjligt, säger Monica Robertson.

Sångerskan var gift med countrysångaren Alf Robertson och kommer även sjunga några av hans låtar. Hon hade premiär för den nya föreställningen den 20 januari i Sätila och det blev utsålt.

För två år sedan uppträdde hon i Torghuset i Smålandsstenar och längtar efter att få komma tillbaka.

– Det var så himla trevligt då så jag kände att jag ville komma tillbaka. Det var en bra scen och lätt publik att sjunga för, det blev en god stämning, säger Monica.

I de två akterna bjuder hon även på roliga mellansnack där hon berättar historier som lockar fram värme och skratt.

– Mitt mål med kvällen är att alla ska vara lyckliga och nöjda när de går därifrån, jag hoppas att många vill komma och se mig igen, säger Monica Robertson.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan