Annons

Annons

Annons

Jönköpings län

Simhallen ska klara strömavbrott

Sporthallen, plask- och undervisningsbassängen är nu åter öppnad för allmänheten efter gårdagens problem med ventilationen efter strömavbrottet.

Den stora bassängen är däremot fortsatt stängd.

Sporthallen och motionscentret är nu åter öppet för allmänheten. Simhallen är fortsatt stängd.

"Vissa värden är inte så som vi skulle vilja ha dem, vi får undersöka vidare innan vi öppnar upp den stora bassängen", säger Johan Arvidsson, fritidschef.

Annons

Annons

Luften bedöms nu vara ok i hela sporthallens lokaler och sporthallen och motionscentret med omklädningsrum är åter öppet.

Klockan 16.00 på torsdagen öppnade omklädningsrum och bastu samt undervisningsbassäng och plaskbassäng. Den stora bassängen hålls fortsatt stängd.

– Vissa värden är inte så som vi skulle vilja ha dem, vi får undersöka vidare innan vi öppnar upp den stora bassängen, säger Johan Arvidsson, fritidschef.

Anledningen till att Sporthallen i går fick stängas berodde på ett strömavbrott, som ställde till det med doseringen av reningsmedlet till bassängerna.

– Beroende på strömavbrottet så blev det en väldigt hög koncentration av reningsmedel under en kort tid.

Johan Arvidsson berättar att anläggningen ska klara ett strömavbrott och personalen håller nu på att utreda varför felet ändå uppkom.

– Detta har inte hänt någon gång tidigare vad jag kommer ihåg, förklarar Johan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan