Annons

Annons

Annons

Eksjö

Polisen bekräftar: Nathalie hittad död

Text

En död person påträffades utanför Eksjö på söndagen.

Polisen bekräftar att den döda personen är den 21-åriga Eksjöbon Nathalie som har varit försvunnen sedan lördagen den 15 december. Anhöriga har underrättats om dödsfallet.

LÄS MER: Kyrkan hålls öppen efter Nathalies död

Den döda personen påträffades söder om Eksjö vid lunchtid på söndagen, uppger polisens presstalesperson Åsa Willsund. Polisen uppger att de inte misstänker något brott i samband med dödsfallet.

Annons

21-åriga Nathalie anmäldes försvunnen på kvällen den 15 december. Hon skulle då ha åkt till Malmö, men kom aldrig fram. Senare meddelade polisen att den sista säkra iakttagelsen av Nathalie hade skett i utkanten av Eksjö på lördagen.

Annons

De efterföljande dagarna pågick en stor sökinsats på Höglandet där polisen, frivilligorganisation Missing People och Försvarsmakten sökte efter Nathalie. Det hetaste spåret i sökinsatserna var signaler från Nathalies mobiltelefon som för sista gången hade registrerades via en mobilmast i närheten av Ormaryd på söndagen.

I torsdags meddelade polisen att de avbryter den stora sökinsatsen då möjligheterna att hitta Nathalie vid liv bedömdes som väldigt små. Missing People uppgav dock att de skulle fortsätta att söka.

Eksjö kommun har aktiviterat sin posom-grupp efter dödsbeskedet och Eksjö kyrka kommer under söndagskvällen att hålla öppet för den som känner behov av att prata om det inträffade.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan