Annons

Annons

Annons

Hon tog platsen som föreståndare på Tallnäs

Text: 

Det blev Jenny Johansson, som gick in och greppade rodret när stiftsgården Tallnäs tappade sin föreståndare för ett par månader sedan.

Jenny Johansson är, sedan en månad, ny föreståndare på stiftsgården Tallnäs.

I våras berättade vi om Madeleine Karlsson, den då nya föreståndaren på Tallnäs. Under hösten hittade hon ett jobb som passade henne bättre; platschef på Rasta i Klevshult.

Annons

– Jag fick tjänsten från den 1 november. Tillsvidare har jag den som ett projekt i ett halvår, varpå vi får se vad styrelsen säger, berättar Jenny Johansson.

Annons

Jenny är 44 år och bor i närbelägna Hagshult. Hon har jobbat på Tallnäs i 12 år som receptionsansvarig. Till stöd i jobbet som föreståndare kommer hon att ha en ledningsgrupp bestående av ekonomiansvariga Frida Ireklint, kökschefen Susanne Karlsson och vaktmästaren Thomas Sjöberg.

Stiftsgården Tallnäs ägs av Växjö stift - genom en stiftelse - och drivs av en ekonomisk förening där flera församlingar, främst i Jönköpings län, är medlemmar.

Ny lounge vid receptionen

Det har hänt en hel del med Tallnäs under hösten…

– Ja, bland annat har hela anläggningen fått bergvärme, vi har också fått en ny lounge innanför receptionen och taket i matsalen har fått ljuddämpning.

Jenny berättar om populära Quiz-kvällar och ett julbord som har ökat i popularitet från i fjol.

Vi räknar med att återkomma till den ekonomiska föreningens, som står för driften, och till stiftets, ägaren, framtidsplaner för Tallnäs.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan