Annons

Annons

Annons

Trälleborg

Nu får hyresgästerna tycka till

Text

Finnvedsbostäder har nyligen skickat ut enkät till en stor del av sina hyresgäster.

På sikt får alla tycka till, har man dessutom tur kan hyran bli noll kronor under en månad.

Nu ska hyresgästerna få säga sitt. Marie Randow, uthyrare och Anna Karlsson, kvalité- och miljösamordnare hoppas på att alla tar chansen och svarar på enkäten som Finnvedsbostäder skickat ut.

Nu ska hyresgästerna hos Finnvedsbostäder få säga sitt om vad de tycker om sin hyresvärd. Nyligen har nämligen ett stort antal av hushållen fått hem en enkätundersökning i sina brevlådor.

Annons

Förhoppningen är att man ska besvara ett antal frågor om vad man tycker om sitt boende, gällande service, skötsel, boendestandard och så vidare.

Annons

Hyresfri månad

Svarar man på enkäten lockar dessutom bostadsbolaget med en utlottning av en gratis månadshyra bland annat.

Stanley Guldmyr, vd på Finnvedsbostäder berättar att det är några år sedan man gjorde någon liknande undersökning.

– Skillnaden mot tidigare är att vi nu skickar ut enkäten tre år i rad, fast till olika hyresgäster varje gång, säger han och fortsätter:

– Vi kommer att välja ut cirka en tredjedel av hyresgästerna i varje område vid varje tillfälle. Efter en treårsperiod har alltså alla våra 2 700 hyresgäster fått möjlighet att svara och sätta betyg på oss.

Klar fördel

Syftet från Finnvedsbostäders sida är helt enkelt att man vill få in synpunkter på vad som är bra och vad som man bör förbättra.

– Det finns en klar fördel med att göra undersökningen flera år i följd på det här sättet. Redan vid nästa utskick om cirka ett år kan man se om vi förbättrat oss på de eventuella synpunkter som framkom vid första utskicket.

– Vårt mål är naturligtvis att vara en så bra hyresvärd som möjligt, säger Stanley Guldmyr.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan