Annons

Annons

Annons

Centrala Öster

IT-konsultbolaget ökar omsättningen - igen

Text: 

Konsultbolaget Consid, med huvudkontoret i Jönköping, kan lägga ännu ett framgångsrikt halvår bakom sig och siktar nu på en omsättning på 850 miljoner kronor för 2018. Företaget räknar också med att nyanställa ett 20-tal medarbetare i Jönköping och Värnamo.

Det pekar fortsatt uppåt för IT-konsultbolaget Consid. Enligt deras senaste kvartalsrapport har deras omsättning ökat med 41,5 procent och totalt, under årets första sex månader, har de omsatt 403 miljoner kronor. Därmed reviderar de sin tidigare prognos för omsättningen för helåret 2018 - från 800 miljoner till 850 miljoner.

Sett till hela halvåret är omsättningsökningen 38 procent till 402 miljoner kronor. Vinstmarginalen hamnar på tio procent upp.

Annons

Annons

– Att vi fortsatt behåller en stadig och kontinuerlig omsättningstillväxt är ett tecken på att det vi gör skapar värde för våra kunder, kommenterar Peter Hellgren, vd på Consid, i ett pressmeddelande.

Consid är ett av Sveriges mest snabbväxande bolag och har 670 anställda i 16 svenska städer. Huvudkontoret finns i Jönköping.

LÄS MER: IT-bolag i Nordentopp

LÄS MER: Jönköping i Almedalen

LÄS MER: IT-företaget med fortsatt stort rekryteringsbehov

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan