Annons

Annons

Annons

Valet 2018

Ställ en #kandulova-fråga – möt politikerna som svarar

Text

Har du en valfråga som ligger extra varmt om hjärtat, som du alltid velat fråga en politiker? Nu har du chansen att ställa dina lokala politiker mot väggen i en valdebatt under Värnamodagarna.

Värnamo Nyheter leder Värnamodagarnas stora valdebatt i tältet på Åbron – redaktionens Peter Feurst, Stefan Fels, Hans Nilsson och Mathilda Lavergren laddar för utfrågningen.

I den digitala valstugan #kandulova har läsarna kunnat ställa frågor direkt till lokalpolitikerna. Det här är ytterligare en chans att få veta vad politikerna tänker om specifika vallöften inför valet 2018.

Annons

Annons

På onsdag kl 17 kommer Värnamo Nyheters valdebatt äga rum under Värnamodagarna. I Ågårdstältet på Åbron svarar politikerna på läsarnas frågor –tydligt ja eller nej.

Skicka in din fråga till #kandulova så finns det god chans till att den uppmärksammas under valdebatten. Du som befinner dig på plats i publiken kommer också få chansen att ställa frågor.

Ta chansen att få reda på vad de lokala politikerna tycker och tänker om frågor som du bryr dig om. Din fråga kanske är första steget på en viktig förändring i ditt närområde. Ingen fråga är för liten eller stor.

Vem ställer frågan om inte du själv gör det?

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan