Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Ni slänger pengar i integrationsprojektens omättliga slukhål

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Hall Medias beteende hör hemma i en diktatur!

Marie J Flyckt och Hall Media säger nu att koncernens alla tidningar tänker använda inkomsterna från SD:s eventuella annonser till en fond för att inrätta ett stipendium som varje år under mandatperioden ska dela ut pengar till någon som arbetar med mångfald och integration! "Vi vill inte tysta någon men vi vill visa var vi står" heter det!

Johnny Hornbrink

Hall Media "oberoende" Liberal är med andra ord emot en reglerad och fungerande invandringspolitik.

Eller enkelt uttryckt, man tycker inte om SD utan man ser hellre mer av sjuklöverpartiernas "Sverigefientliga" politik.

Nu är det ju dock så att debatt och beslut handlar sällan om relevansen i ett förslag utan oftare om vem som ställer förslaget och när det framförs.

Rätt person eller parti är viktigare än allt annat, detta gäller på alla nivåer i Sverige.

Det är därför S och M nu utan minsta kritik från Hall Media mer eller mindre kan kopiera SD:s invandrings och kriminalpolitik, på pappret vill säga för i verkligheten händer ju ingenting!

Annons

Annons

Enligt Hall Media så kan SD tydligen inte reformeras på 20 år men för Vänsterpartiet så räckte det med att ta bort ett "K" för att över en natt bli rumsrena.

Och hur kommer det sig att Flyckt och Hall Media inte ser några problem i socialdemokraternas förflutna?

S var ju det statsbärande partiet vid bildandet av Rasbiologiska institutet varvid svenska staten tvångssteriliserade homosexuella och förståndshandikappade personer.

Det var även vår socialdemokratiska regering som uppmanade Hitlerregimen till att märka tyska judars pass med en gul stjärna så att de lättare skulle kunna skiljas ut och nekas inträde i Sverige, märk väl att detta svenska önskemål framfördes när förföljelsen av judar redan hade börjat i Nazityskland!

Enligt Marie Flyckt så säger BRÅ:s statistik att brotten i Sverige inte ökar utan att det bara är anmälningsbenägenheten av brott som har ökat, vilket är rent trams.

BRÅ själva redovisar ju att antalet sexualbrott har ökat med 138 procent på två år, och hur vet BRÅ att anmälningsbenägenheten av brott ökar vad säger att det inte är tvärtom?

Med tanke på att polisen idag inte ens säger sig hinna med att utreda våldtäkter mot barn så är det ju mer troligt att allt fler människor i stället därför avstår från att anmäla brott!

Att brottsligheten ökar bevisas ju även av det faktum att allt fler skolor och akutmottagningar sätter in väktare och andra åtgärder på grund av våld, hot och skadegörelse, enligt en brottsexpert på SKL så går vi allt mer från det öppna till det slutna och ingen vågar nämna orsakerna till det!

Annons

Våldet har växt för att det har tillåtits, stat och kommuner har dragit sig tillbaka och media går statsmaktens ärende och tiger om förfallet!

Långt från de utsatta områdena sitter skribenter som Flyckt och förskönar verkligheten, kvar är de svikna boende som inte åtnjuter landets rättigheter.

Annons

När de protesterar mot morden, skjutningarna, våldtäkterna, islamiseringen, bilbränderna och förfallet så pekas de ut som främlingsfientliga rasister, det vill säga Hall Medias och det mångkulturella samhällets fiender!

Rörande BRÅ så lyder ju de precis som Migrationsverket och SVT/SR under staten så hur opartiska är de i sin rapportering?

Enligt Migrationsverkets senaste rapport så ligger nu asylinvandringen på EU:s minimumnivå, detta är en ren lögn då Sverige hittills i år har tagit emot fyra gånger så många migranter som övriga nordiska länder tillsammans!

Att Migrationsverket och regeringskansliet släppte denna rapport en söndag i semestertider beror ju självklart på att man utgår från att den då inte kommer att granskas närmare, detta är dock gjort och de som satt sig in i procentsatserna hävdar att prognoserna visar att 300 000 nya migranter kommer att söka asyl fram till år 2021!

Rörande statliga SVT så var det ju inte så länge sedan de "glömde" att redovisa SD:s siffror i opinionsmätningarna, nu när detta inte går så har man i stället slutat att redovisa vissa bolags mätningar!

Och av en märklig slump så råkar det vara just Yougov:s och Sentios opinionsmätningar, märkligt med tanke på att dessa båda bolag var de som kom närmast det faktiska valresultatet vid 2014 års Val!

Annons

På senare tid har dessa bolag redovisat mätningar som ger SD 28 procent, S 21 och M 15, med tanke på detta så är det ju fullt naturligt att man efter valen nu mer alltid finner SD:s ökningar som "överraskande"!

Man lurar ju uppenbarligen inte bara väljarkåren utan även sig själva med denna medvetna censur!

På ett torgmöte för någon månad sedan så kom en invandrare fram till mig och frågade om han som partimedlem fick ta några SD-knappar, vi kom i samspråk och jag frågade då hur det kom sig att han engagerade sig politiskt för SD, svaret löd något i stil med: För att det här landet ställde upp för mig en gång i tiden och nu är det min tur att hjälpa Sverige!

Annons

Detta säger en invandrare medan Hall Media ser samma SD som något negativt vars pengar man inte vill befatta sig med utan hellre slänger i integrationsprojektens omättliga slukhål, fast det är ju och andra sidan rätt att Hall Media som en av mångkulturens och den industriella invandringens försvarare även är med och betalar notan för det hela.

Frågan är bara varför man inte istället tar moderaternas och socialdemokraternas annonspengar till detta då det just är dessa två partier som är orsaken till att alla dessa oftast totalt meningslösa integrationssatsningar behövs, med SD:s politik så hade vi sluppit denna "utmaning"!

Avslutningsvis så skulle jag vilja upplysa Flyckt och Hall Medias politiska skribenter om följande, i en demokrati så är en journalists främsta uppgift att granska makten och överheten och ingenting annat, i en diktatur så går media statens ärenden och förföljer och smutskastar oppositionen och dem som ifrågasätter och påtalar bristerna i samhället.

Annons

Och bevisligen så har ju Hall Media tagit ställning och försvarar nu Löfvens och Alliansens nedmontering av den svenska välfärdsstaten.

Det är likadant vid varje val, media och de "upplysta självutnämnda godhetsapostlarna" går på samma lögner gång efter gång utan att inse att de gick i fällan ännu en gång. Är det verkligen så svårt att se vilka det är som i ren galenskap kör Sverige i botten?

Johnny Hornbrink

Ordförande SD Finnveden

Klicka här för att läsa ansvarig utgivares svar direkt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan