Annons

Annons

Annons

Motorcykelsport

Två nyblivna mästare och stjärnorna tillbaka i laget

Text

Lejonen åker till Kumla för en viktig match mot Indianerna på tisdag. Då mönstrar lagledaren Anders Fröjd ett starkt lag med bland annat två nyblivna mästare och båda storstjärnorna tillbaka.

Både Chris Holder (vit) och Jaroslaw Hampel är tillbaka i laget när Lejonen åker till Kumla på tisdag.

Förra veckan tog Lejonen en stabil seger hemma mot ett decimerat Masarna. I och med segern och att laget fick med sig en del andra resultat klev Lejonen återigen upp på slutspelsplats. Med tre omgångar kvar ligger laget på den sista slutspelsplatsen med samma poäng som Västervik bakom och en poäng efter Indianerna ovanför.

Annons

Annons

Tisdagens match borta mot Indianerna blir därför väldigt viktig i jakten på slutspelet. När lagen möttes tidigare under säsongen blev det seger med 49-41 för Indianerna. Lejonen måste därför vinna med minst nio poäng för att ta hem bonuspoängen lagen emellan,

Laget som ska göra det har nu släppts och både Chris Holder och Jaroslaw Hampel som saknades senast är tillbaka i laguppställningen. Med finns även nyblivne finske mästaren Timo Lahti och nyblivne polske mästaren Piotr Pawlicki.

I Indianernas laguppställning återfinns GP-ledaren Tai Woffinden som anslutit till klubben efter att ha lämnat Masarna för två veckor sedan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan