Annons

Annons

Annons

Ishockey

Derby nästan omgående när Hockeytvåan drar igång

Text

Mitt i en av de varmaste somrarna på flera år börjar det så sakteliga närma sig hockeysäsong. Nu är det också klart när GSK och Värnamo hockey har sina premiärer och vilka de möter när Hockeytvåan drar igång.

Det blev både lycka och hänga med huvudet för GSK och Värnamo Hockey förra säsongen. Nu är kommande säsongs spelschema klart.

Årets sommar har verkligen slagit alla rekord med otroligt varmt och fint väder under nästan hela sommaren. Trots det faktum att termometern just nu står på 27 grader så är det snart dags för hockeysäsongen att sätta igång. Många lag har redan gått på is för första gången och ganska snart är det dags för de första träningsmatcherna att spelas.

Annons

Annons

Nu är det också klart hur serieindelningen och spelschemat för GSK och Värnamo Hockey ser ut i Hockeytvåan kommande säsong. Båda lagen har hamnat i B-serien även denna säsongen. Nya lag i serien jämfört med förra året är nedflyttade HA74 från Sävsjö, Mjölby som flyttat från A-serien och Åstorp som flyttats upp från trean.

Serien startar 29 september men GSK och Värnamo spelar sina första matcher 30 september. GSK får börja hemma mot nykomlingen Åstorp medan Värnamo får börja med att åka till Olofström.

Första derbyt spelas redan följande omgång när GSK kommer på besök i Aplarinken 3 oktober. Returmötet spelas i Gislerinken 14 november.

Fotnot: Datum och tider kan komma att ändras under säsongen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan