Annons

Annons

Annons

Fotboll

Engelskt lag ute efter Viktor Claesson

Text

Viktor Claesson har imponerat under den gångna säsongen i Krasnodar. Dessutom stack han ut positivt under VM. Nu har hans framfart uppmärksammats av ett Premier League-lag som uppges jaga svensken.

Viktor Claesson i duell med Englands Jesse Lingard, till vardags i Manchester United. Kanske möts de igen i höst?

För ett och ett halvt år sedan flyttade Viktor Claesson till Ryssland för spel i Krasnodar i den ryska högstaligan. Efter ett okej första halvår så var Viktor riktigt bra säsongen som var. Det fina spelet i klubblaget gjorde också att han tog en plats i landslaget. En plats som han sen gjorde till sin och var under VM ett av Sveriges största utropstecken under turneringen.

Annons

Annons

Nu har det snart gått två veckor sedan VM tog slut men Claessons framfart har inte gått obemärkt förbi. Enligt ryska nyhetsbyrån RIA Novosti ska den engelska klubben Bournemouth vara intresserade av svensken och vara villig att erbjuda cirka 100 miljoner för att få loss honom från Krasnodar.

Claesson själv är tillbaka i träning i Ryssland och är fokuserad på en ny säsong i Krasnodar.

– Jag vet att det finns en del klubbar som varit intresserade men det är långt mellan intresse och ett bud så jag fokuserar på en ny säsong. Jag kan inte sväva iväg någon annanstans innan jag ens fått ett anbud, säger han själv om intresset.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan