Annons

Annons

Annons

Handboll

Trotjänare lämnar ASK – vänder hem

Text

Anton Larsson kom till ASK för fyra säsonger sedan. När ASK nu gör sig redo för en säsong i Allsvenskan. Anton Larsson kommer dock inte följa med på den resan.

Anton Larsson lämnar ASK efter fyra säsonger för att flytta närmare hemmet.

Efter endast en säsong i Division 1 lyckades Anderstorps SK ta sig upp till Allsvenskan igen. En som varit med om en uppflyttning och en nedflyttning tidigare är mittnian Anton Larsson som kom till klubben inför säsongen 2013/2014. Nu väljer han dock att inte ta steget upp i Allsvenskan med klubben utan går istället till Sörhaga HK i Division 2.

Annons

Annons

– Vi fick vårt första barn, tillsammans med min sambo kändes det rätt att flytta hem. Hade jag pendlat till Anderstorp hade det gått mycket tid, det är klart att det spelar in att det blir närmare till hallen, säger Larsson i en intervju med Handbollskanalen.

Efter fyra säsonger lämnar han nu alltså ASK och trots att han själv inte alltid varit nöjd med sin egen prestation så har han trivts i laget.

– Det var lite av en berg-och dalbana, men gruppmässigt hade vi fyra kanonår.

Förra säsongen bidrog Anton Larsson med 76 mål på 22 matcher från sin position i mitten i niometersanfallet. Återstår att se om ASK lyckas fylla den luckan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan