Annons

Annons

Annons

Motorcykelsport

Lejonens läge allt tuffare – konkurrenter förstärker med VM-stjärna

Text

Lejonen ligger skrynkligt till i Elitserien efter två förluster mot Västervik. Nu ser läget allt sämre ut sedan Indianerna, konkurrenter i slutspelsracet, plockat in en världsstjärna i laget.

VM-ledaren Tai Woffinden har bytt från Masarna till Indianerna vilket försvårar för Lejonen i kampen om slutspel.

Lejonen ligger illa till i jakten på en slutspelsplats i Elitserien. Efter att ha plockat fyra av fem poäng mot regerande mästarna och serieledarna Smederna följde två raka förluster mot konkurrenten i slutspelsjakten Västervik. Därmed är laget tre poäng efter Västervik och fyra efter Indianerna med fyra matcher kvar att köra.

Annons

Annons

Nu ser det ut som att Lejonen får det ännu tuffare i kampen om en plats i slutspelet. Indianerna, som Lejonen möter i Kumla 7 augusti, har förstärkt sitt lag inför slutspurten på serien. Det är ingen mindre än GP-ledande Tai Woffinden som ansluter till laget. Woffinden lämnade bottenlaget Masarna under förra veckan och uttryckte då en önskan om att få fortsätta köra i Sverige i ett annat lag. Nu är det alltså klart att det laget blir Indianerna. Ett tufft läge blev ännu tuffare för Lejonen som tar sig an Masarna hemma på tisdag. En match laget måste vinna för att ha någon chans att ta sig till slutspel.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan