Annons

Annons

Annons

Gislaved

Se bilder på de stiliga balparen i Gislaved

Inför massor av släkt och nära vänner gick studenterna på Gislaveds gymnasium balkortege på Köpmansgatan på söndagen.

Gislaved var fullt av stiliga balpar. Ett av dem har varit ett par på riktigt i flera år, Sebastian Hodzic och Vilma Gull.

Vid 15-tiden på söndagen hade flera hundra människor samlats längs Köpmansgatan i Gislaved för att få en glimt av eleverna från Gislaveds gymnasium när de gick balkortege.

De anlände med bil och gick sedan upp längs Köpmansgatan till de kom till Hotell Nissastigen. Där intervjuade Värnamo Nyheter flera av de stiliga paren i direktsändning.

Många svettades i det kvava och soliga vädret, men alla såg lyckliga ut. Alla var väldigt snyggt klädda. Tidningen pratade med en tjej som hade lagt 15 000 kronor på en klänning bara för den här balen.

Annons

De flesta balparen i kortegen är inte par på riktigt, utan bara för det här tillfället. Men tidningen träffade i alla fall ett riktigt par: Sebastian Hodzic, 20 år, från Smålandsstenar och Vilma Gull, 19 år i Burseryd.

Annons

Sebastian Hodzic, 20 år, och Vilma Gull, 19 år, på balkortegen i Gislaved. Det här balparet har varit ihop i fem år.

De strålade av lycka ihop och såg fram emot att umgås på balen på restaurang Höganloft i Hestra på kvällen.

– Vi har varit ihop i fem år, jag var 15 år och hon var 14 år när vi blev ihop, berättade Sebastian Hodzic med ett varmt leende.

De var dessutom allra sist bland de runt 200 par som gick uppför Köpmansgatan.

– Fint folk kommer ju sent, skämtade Vilma Gull.

Max Rikardsson och Blerta Ahmeti klev ur en fin gammal Volvo Amazon, och blev det första balparet som gick i kortegen.

Det första paret som klev ur en bil, en fin gammal Volvo Amazon, för att traska uppför Köpmansgatan var Blerta Ahmeti från Anderstorp och Max Rikardsson från Gislaved.

– Det känns jättebra att sluta gymnasiet och att gå på bal, det blir ett bra avslut på gymnasiet, tyckte de båda.

Anes Sejdic i Smålandsstenar och Sara Runnstrand från Hestra hade en speciell roll. De gick ut gymnasiet förra året, men de hade då blivit utsedda till balens kung och drottning av en jury och fick alltså vara med på ännu en bal och fira.

Anes Sejdic och Sara Runnstrand hadeblivit utsedda till balens kung och drottning

Annons

Annons

När de glada eleverna hade gått upp för Köpmansgatan hämtades de med bil av släkt och vänner vid Hotell Nissastigen. Sedan bar det av till restaurang Höganloft i Hestra där själva balen med trerätters middag och dans väntade.

Det var fullt av fina och glada balpar i Gislaved.

Gislaved var fullt av stiliga balpar på söndagen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan