Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Gruset ligger kvar i Bredaryd

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag bor i Bredaryd och funderar över om de som har koll på saker i Värnamo kommun vet att Bredaryd tillhör just den kommunen?

Anledningen till min undran är hur man sköter gräsklippning och sopning av gator. Det kan omöjligt komma som en överraskning att det blivit vår och dessa sysslor behöver göras. Vid alla de grönområden jag sett så har gräset varit minst en decimeter långt. En bekant påpekade detta för ansvariga i kommunen varpå de kom en eller två dagar efter för att klippa. Men det direkta svaret förvånar mig.

Annons

Annons

– De hade glömt, var svaret.

Får jag föreslå att man bestämmer en dag då man klipper i Bredaryd. Då kanske man slipper att glömma. Min erfarenhet är att detta inte är första gången, och jag är rädd att det inte är sista gången heller. Vore tacksamt om det gick att styra upp det en gång för alla.

Vidare så är det fortfarande inte sopat på gatorna. Trots uppmaning att villaägarna ska sopa ut gruset på gatorna. Blomlådorna som ställs ut på vår gata för fartminskning får inte ställas ut innan det sopats. De brukar ställas ut i början på maj, men inte ställts ut ännu på grund av utebliven sopning. Min fråga till ansvariga: Är Bredaryd en del av Värnamo kommun?

Jakob

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan